Impresszum

Az Állatvédelmi Szakmai Munkacsoport azért jött létre, hogy az állatvédők, állatvédelem területén dolgozók számára hozzáférhető helyen összegyűjtse a minőségi munkához szükséges információkat.

A Hangya Közösség 170 állatvédő szervezettel áll kapcsolatban. Naponta találkozunk a szakmával, jogi ismeretekkel, beszerzésekkel, működéssel kapcsolatos kérdésekkel.

Nem titkolt célunk egy olyan tudásbázis létrehozása, ami megkönnyíti az állatvédelem területén tevékenykedő szervezetek munkáját. Egy olyan platform, ahol az állatvédelem különböző és nagyon széles területein működő szervezetek megfelelő és hiteles információkhoz juthatnak. Szívesen osztunk meg tanulmányokat. Örömmel támogatunk olyan összefogásokat, amik előre lendítik az állatvédelem jelenlegi válságos helyzetét.

Köszönjük az anyagok elkészítéséhez nyújtott szakmai segítséget, hogy bármikor számíthatunk rátok:

Állatmentő Szolgálat Alapítvány
Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány
Lelenc Kutyamentő Egyesület
Országos Állatvédőrség Alapítvány
Összefogás Az Állatokért Közhasznú Alapítvány
NOÉ Állatotthon Alapítvány
PCAS Állatmentő Egyesület
Rex Kutyaotthon Alapítvány
Ugatlak Alapítvány Kisvárda

Az anyagok elkészítésénél együttműködtünk felügyeleti szervekkel, hatóságokkal, állatorvosokkal és jogászokkal. A honlap tartalma bárki számára hozzáférhető, de elsősorban állatvédők számára készült.

Bármelyik természet és állatvédő szervezet szakmai anyagát szívesen fogadjuk, amennyiben az oldalon szereplő etikai kódex tartalmával egyetért, és aszerint végzi tevékenységét. Az etikai kódex véleményezését 72 különböző állatvédelmi szervezettől kértük és javaslataik alapján állítottuk össze.